PXL BookBox (2): Gids naar succesvolle implementatie logistieke software

door Frank Joosten
1,4K views
Als kmo je logistieke software aankopen lukt nog wel, maar die software ook efficiënt en op maat implementeren is meestal een ander paar mouwen. Het expertisecentrum PXL Log-IC helpt. 

Deel 2 uit onze PXL-boekendoos: ‘Gids naar succesvolle implementatie logistieke software’. Collega’s van het expertisecentrum PXL Log-IC ontwikkelden samen met enkele partners een gebruiksvriendelijke methode om logistieke software efficiënt en op maat te implementeren.

Titel: Gids naar succesvolle implementatie logistieke software. Professioneel omgaan met logistieke ICT

Auteurs: ProLog-IC o.l.v. Bart Carlens

PXL-expertisecentrum: PXL Log-IC

Korte inhoud: Logistieke software (ERP, WMS of TMS) op een efficiënte, succesvolle manier implementeren is voor de meeste kleine en middelgrote ondernemingen een enorme uitdaging. Hoewel het verloop van een implementatie verschilt van organisatie tot organisatie, gelden er wel enkele algemene, ongeschreven wetten. Een goede voorbereiding is cruciaal voor het welslagen van het project.

In dit handboek bundelen experts van PXL Log-IC, Universiteit Hasselt en enkele softwareproviders de resultaten van hun succesvol afgeronde onderzoeksproject ProLog-IC (Professioneel omgaan met logistieke ICT). De onderzoekers ontwikkelden een gebruiksvriendelijke implementatiemethode die kmo’s op een heldere, aangepaste manier voorbereidt. Samen met de gebruiksklare templates vormt dit handboek de basis om van een implementatieproject een succesverhaal te maken. 

Jaar van uitgave: 2016

Uitgever: Hogeschool PXL

Contact: bart.carlens@pxl.be

Bestellen: kan online, via de ProLog-IC-website.

Aanbevolen berichten