Gezocht: testbedrijven voor telewerkbarometer

door Evi Knuts
1,7K views
De eerste 10 bedrijven die zich aanmelden om de ’telewerkbarometer’ van het expertisecentrum PXL Innovatief Ondernemen uit te testen, krijgen achteraf een gedetailleerd resultatenrapport met de antwoorden van hun medewerkers. Foto: Pexels

Telewerken: het woord is samen met coronavirus, hamsteren, lockdown en – godbetert – toiletpapier niet uit de media weg te slaan momenteel. Heel wat bedrijven stonden de afgelopen dagen voor de uitdaging om – op enkele uren tijd – hun activiteiten om te schakelen naar telewerk. Geen sinecure en vandaar een oproep aan alle bedrijven die ermee worstelen: meld je aan om de telewerkbarometer van PXL Innovatief Ondernemen uit te testen.

Het ziet er volgens de prognoses naar uit dat we dat telewerken nog enkele weken of zelfs maanden zullen moeten voortzetten. Daarom wil het expertisecentrum PXL Innovatief Ondernemen ook in deze crisissituatie ondernemers en hun bedrijven ondersteunen. Met de telewerkbarometer willen de onderzoekers bedrijven meer inzichten verschaffen over telewerken.

Concreet: PXL zoekt 10 bedrijven om deze nieuwe telewerkbarometer te testen. De eerste 10 bedrijven die zich kandidaat stellen via innovatiefondernemen@pxl.be, ontvangen een bevragingslink waarop de bedrijfsmedewerkers in de loop van de komende week anoniem de vragenlijst van de telewerkbarometer kunnen invullen.

Deze 10 bedrijven ontvangen achteraf het telewerkbarometer-resultatenrapport met de antwoorden van hun medewerkers. Zeker doen!

Meer info: evi.knuts@pxl.be

Aanbevolen berichten