Onderzoeker van de maand (35): Joachim Gregoor

door Frank Joosten
3,7K views
Joachim Gregoor, onderzoeker binnen het expertisecentrum PXL Zorginnovatie.

In onze rubriek ‘Onderzoeker van de maand’ geven we u elke maand een kleine inkijk in het leven van een (PXL-)onderzoeker. Deze maand een zorgprofessional met een passie voor elektronisch leren: Joachim Gregoor, onderzoeker binnen het expertisecentrum PXL Zorginnovatie.

Naam: Joachim Gregoor

Leeftijd: 43 jaar

Getrouwd? Kinderen?  Ik ben getrouwd met Ann Nassen (verpleegkundige in het Jessaziekenhuis). Samen hebben we 2 dochters: Eline (14 jaar) en Emma (11 jaar). Dat zorgt tijdens het academiejaar voor de nodige drukte door hun hobby’s zoals acrogymnastiek en de muziekacademie.

Onderzoeksdomein(en): Healthcare. De afgelopen jaren ben ik voornamelijk betrokken geweest rond het gebruik van didactische video’s en elektronisch leren binnen de zorgsector. Binnen het project Healthline trachten we samen met partners zoals het Jessaziekenhuis, het Sint-Francisusziekenhuis en Belgralim om binnen de zorg een blauwdruk te ontwikkelen voor het optimale gebruik van elektronische leervormen.

Jouw passie(s)? Net zoals enkele andere collega’s binnen het departement PXL-Healthcare heb ik een passie voor (hard)lopen. Het lukt mij vaak niet om dit te doen tijdens de werkdag. Daarom zal je mij ’s morgens zeer vroeg in de omgeving van Hasselt tegenkomen. Dat zorgt er wel voor dat ik steeds ontspannen op de werkvloer verschijn voor een nieuwe werkdag.

En ik beluister ook heel graag podcasts: podcasts over het dagelijkse nieuws, maar evengoed podcasts over de laatste tech-weetjes of podcasts die gewoon een verhaal brengen.

Wie is jouw held(in) (en waarom)? Zelf heb ik niet echt helden naar wie ik opkijk. Het meest in de buurt van een held zijn de personen die ik volg op Twitter omdat ze je steeds op de hoogte houden van de laatste weetjes binnen je onderzoeksdomein.

Jouw menu-tip voor PXL-Catering? Jammer genoeg kunnen wij binnen de Campus Guffenslaan niet genieten van de PXL-Catering. Via deze weg dus een oproep voor PXL-Catering op onze campus! Wanneer het mij lukt, ga ik sowieso voor de uitgebreide saladebar en de dagsoep.

Contact: joachim.gregoor@pxl.be

Aanbevolen berichten