Onderzoeker van de maand (6): Bart Carlens

door Frank Joosten
2,1K views
Bart Carlens, onderzoekshoofd van het expertisecentrum PXL Log-IC

In onze rubriek ‘Onderzoeker van de maand’ geven we u elke maand een kleine inkijk in het leven van een (PXL-)onderzoeker. Staat (samen met zijn paard) te trappelen in de rij: Bart Carlens, onderzoekshoofd van het expertisecentrum PXL Log-IC.

Naam: Bart Carlens

Leeftijd en thuissituatie: 49 jaar en fiere vader van twee volwassen dochters.

Onderzoeksdomein(en): Met ons PXL Logistics Intelligence Center – kortweg het expertisecentrum PXL Log-IC – willen we voor onze klanten een objectieve en neutrale partner zijn die hun gehele supply chain optimaliseert. We bekijken daarbij niet alleen de interne logistieke flow binnen een bedrijf maar ook de flow stroomopwaarts (leveranciers) en stroomafwaarts (klanten). PXL Log-IC heeft drie speerpunten:

  1. de optimalisatie van de gehele supply chain van onze klanten;
  2. de selectie en implementatie van logistieke softwarepakketten;
  3. de (her)inrichting van warehouse, engineering en projectbegeleiding van logistieke projecten.

Jouw passie(s)? Ik ben een paardenfanaat die helemaal gewonnen is voor de mensport. Aangespannen rijden met mijn Mérens-paard is voor mij puur genieten. Hij is het perfecte koetspaard, dat door zijn vlakke en regelmatige gang altijd voor een prettige rit zorgt, en hij isbetrouwbaar, eerlijk en heel gehoorzaam.

Wie is jouw held(in) (en waarom)? Helden en heldinnen, daar ben ik echt niet mee bezig. Maar ik geloof wel in het motto ‘If you can’t predict the future, start planning it.’ Wie die attitude deelt, kan altijd op mijn appreciatie rekenen.

Jouw menu-tip voor PXL-Catering? Ik ben zeer tevreden over het eten en de service. Maar als ik dan toch één tip mag geven: misschien één keer per week simpele boerenkost op het menu…

Contact: bart.carlens@pxl.be / +32 11 77 54 81

Aanbevolen berichten