Onderzoeker van de maand (87): Jan Baerts

door Frank Joosten
649 views
Jan Baerts, onderzoeker binnen het expertisecentrum PXL Smart ICT.

Onze rubriek ‘Onderzoeker van de maand’ biedt elke maand een kleine inkijk in het leven van een (PXL-)onderzoeker. Deze maand een klassiek geschoolde softwareontwikkelaar die zijn kennis en kunde graag ten dienste stelt van de zorgsector. Meet & greet Jan Baerts, onderzoeker binnen het expertisecentrum PXL Smart ICT.

Naam: Jan Baerts

Leeftijd: 43 jaar

Getrouwd? Kinderen? Getrouwd en twee zonen.

Onderzoeksdomein(en): Als softwareontwikkelaar binnen het expertisecentrum PXL Smart ICT speel ik voornamelijk een ondersteunende rol in projecten van onze fijne collega-onderzoekers, vaak die van PXL Zorginnovatie. Zo bouwde ik samen met mijn collega’s van PXL Smart ICT recentelijk de MIA workout-app voor senioren en zijn we nu bezig aan ConnectAble, een app voor de opvolging van woonzorgcentrumbewoners met dementie.

Jouw passie(s)? Te veel om op te noemen, maar ik zal een poging ondernemen. Onvermijdelijk op de voorgrond staat muziek. Ik ben dan ook 20 jaar lang professioneel klassiek muzikant geweest, een rol die ik nu af en toe terug opneem, maar dan zuiver voor het plezier. Daarnaast heb ik een grote passie voor autosport en -techniek, modelbouw, gamen en doe-het-zelven.

Wie is jouw held(in) (en waarom)? Mijn vrouw: klein van gestalte, maar de sterkste mens op aarde.

Jouw menu-tip voor PXL-Catering? De vol-au-vent met frietjes, natuurlijk.

Contact: jan.baerts@pxl.be

Aanbevolen berichten