PXL hele dag online op digitale Dag van de Wetenschap

door Frank Joosten
1,8K views
De Dag van de Wetenschap trekt dit jaar de digitale kaart. Hogeschool PXL neemt uiteraard deel.

Zondag 22 november: noteer die datum alvast in je agenda. Geen familiefeest, geen restaurantbezoekje en geen concert dit jaar. Wél een – vanwege corona – volledig digitale Dag van de Wetenschap, voor jong en oud, van 7 tot 99 jaar. Op het programma: gratis workshops, experimenten, demo’s, wedstrijdjes en quizzen, rondleidingen en nog zoveel meer…

De laatste zondag van november is traditiegetrouw de Dag van de Wetenschap, een dag waarop wetenschappen en technologie voor het brede publiek centraal staan. Dit jaar trekken de organisatoren noodgedwongen de digitale kaart. Een hele dag lang kun je wetenschappen en technologie gratis en voor niets in je huiskamer krijgen, simpelweg achter je pc of laptop. Op www.dagvandewetenschap.be presenteren zowat alle kennis- en onderzoeksinstellingen van Vlaanderen van ’s morgens tot ‘s avonds een bomvol wetenschapsprogramma, met voor ieder wat wils en kliks. Het centrale thema dit jaar is duurzaamheid.

PXL-aanbod: van zelfrijdende auto tot sterrenluisteraar

Ook Hogeschool PXL kan en mag niet ontbreken. Onze hogeschool heeft op 22 november het volgende in de aanbieding:

Een overzicht van het volledige PXL-aanbod vind je hier.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Registreer je dan nu al op www.dagvandewetenschap.be en snuister al eens rond in het ruime aanbod dat later online komt. Tot 22 november?!

Meer info?

frank.joosten@pxl.be / karolien.geurts@pxl.be / els.knaepen@pxl.be

Aanbevolen berichten